Política de privacitat

Política de privacitat
Última actualització 27-nov-2023
Data d’entrada en vigor 27-Nov-2023

 

Esta Política de Privacidad descriu las políticas de VPM INSECT, S.L., Calle Lluis Companys, núm. 6, 3º-2ª, Barcelona 08172, Espanya, correu electrònic: info@grillco.cat, telèfon: 638714676 sobre la recopilació, ús i divulgació de la seva informació que recopilarem quan utilitzem el nostre lloc web ( https://grillco.cat ). (el “Servicio”). Accediu o utilitzeu el servei, tingueu en compte la reconeixement, l’ús i la divulgació de la seva informació d’acord amb aquesta Política de privacitat. Si no dóna el seu consentiment, li rogem que no acceda al Servei ni lo utilice.
Podem modificar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment sense previ avís i publicarem la Política de Privacitat revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor als 180 dies de la seva publicació en el Servei i el seu accés o ús continuat del Servei després de tal termini constituirà la seva acceptació de la Política de Privacitat revisada. Per tant, us recomanem que reviseu periòdicament aquesta pàgina.

 

Com utilitzar la seva informació:
Utilitzem la informació que recopilem sobre vostè per a les següents multes:

Màrqueting/promoció
Recogida de comentaris dels clients
Soporte
Protecció del lloc
Si volem utilitzar la seva informació per a qualsevol altre fin, us demanarem el seu consentiment i l’ús. per ley.

 

Els seus drets:
Depenent de la legislació aplicable, podeu tenir dret a accedir i rectificar o borrar les seves dades personals o rebre una còpia de les seves dades personals, restringir u oposar-se al tractament actiu de les seves dades, demanar-nos que compartem (portem) la seva informació personal a una altra entitat. , retirar qualsevol consentiment que ens hagi proporcionat per al tractament de les seves dades, dret a presentar una reclamació davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser pertinents en virtut de la legislació aplicable. Per ejercer aquests drets, podeu escriure’ns a info@grillco.cat. Responem a la seva sol·licitud de conformitat amb la legislació aplicable.
Tenga en compte que si no ens permet recopilar o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per processar la mateixa per als fines requerits, és possible que no pugui accedir o utilitzar els serveis per als que es sol·liciti la seva informació.

 

Galetes, etc.
Per obtenir més informació sobre com les utilitzacions i les seves opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de cookies.

 

Seguretat:
La seguretat de la seva informació és important per a nosaltres i utilitzar les mesures de seguretat razonables per evitar la pèrdua, l’ús indebido o l’alteració no autoritzada de la seva informació sota el nostre control. Sense embargo, donem els riscos inherents, no podem garantir una seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem assegurar o garantir la seguretat de qualsevol informació que ens transmeti i vostè fa sota el seu propi risc.

 

Responsable de quejas i protecció de dades:
Si té alguna duda o preocupació sobre el tractament de la seva informació que està disponible amb nosaltres, pot enviar un correu electrònic a nuestro Oficial de Quejas a VPM INSECT, S.L., Calle Lluis Companys, núm. 6, 3º-2ª, correu electrònic: info@grillco.cat. Atenderem les seves inquietuds de conformitat amb la legislació aplicable.

 

Política de privadesa generada amb CookieYes.