INGREDIENTS
- ½ tassa de farina de grill
- ½ tassa de llinassa trossejada
- ½ tassa de chía
- ½ tassa de llavors de gira-sol
- ½ tassa de llavors de carbassa
- 1 culleradeta de sal
- 1 tassa d’aigua
- 2 cullerades d’oli d’oliva
PREPARACIÓ
- Preescalfar el forn a 180ºC, amb escalfor a dalt i a baix
- Posa totes les llavors en un bol conjuntament amb la farina de grill. Afegeix l’oli, la sal i l’aigua. Barreja bé i deixa reposar durant 15 minuts per tal que les llavors de chía s’hidratin i absorbeixin l’aigua.
- Col·loca la meitat de la barreja en el vas de la batedora i tritura-la. Un cop triturada, barreja-la amb la que no està triturada. Quedarà una massa amb troços de llavors.
- Col·loca la barreja sobre una safata de forn amb paper vegetal i esteneu-la bé, de manera que quedi d’uns 2mm de gruix. Consell: si poseu un altre paper vegetal a sobre de la barreja, amb un corró o una ampolla podreu aplanar més fàcilment la barreja. Un cop fet, es pot enretirar el paper superior.
- Talla amb un ganivet la massa crua en quadrats o la forma desitjada i posa la safata al forn ja escalfat durant 35 minuts. Un cop passats els 35 minuts, es poden girar i coure uns minuts més. Treure del forn i esperar a que es refredin. Gaudeix-los!