Pastís de pastanaga gluten free

INGREDIENTS

Massa

  • 300gr. de pastanaga ratllada
  • 100gr. de farina sense gluten (Opció amb gluten: farina integral de blat)
  • 100 gr. de farina de grill 
  • 100gr. de panela o de fruit del monjo
  • 3 ous
  • 100ml. d’oli de coco
  • 2 culleradetes de pols per coure
  • Canyella 
  • 1 culleradeta de sal
  • Opcional: nous

Glacejat

  • 225gr. de iogurt grec
  • 60gr. de formatge crema
  • 2 cullerades d’extracte de vainilla
  • 60gr. de sucre o similar
 
PREPARACIÓ
    1. Preescalfar el forn a 180ºC, amb escalfor a dalt i a baix
    2. Barrejar l’oli i els ous i afegir-hi la panela o fruit del monjo. A continuació, la resta d’ingredients secs i finalment la pastanaga. Barrejar bé amb l’ajuda d’una forquilla.
    3. Coure durant 40min. aproximadament i deixar refredar.
    4. Per altra banda, barreja bé tots els ingredients per al glacejat.
    5. Quan el pastís es refredi, decora amb el glacejat.
    6.