INGREDIENTS
Massa
- 300gr. de pastanaga ratllada
- 100gr. de farina sense gluten (Opció amb gluten: farina integral de blat)
- 100 gr. de farina de grill
- 100gr. de panela o de fruit del monjo
- 3 ous
- 100ml. d’oli de coco
- 2 culleradetes de pols per coure
- Canyella
- 1 culleradeta de sal
- Opcional: nous
Glacejat
- 225gr. de iogurt grec
- 60gr. de formatge crema
- 2 cullerades d’extracte de vainilla
- 60gr. de sucre o similar
PREPARACIÓ
- Preescalfar el forn a 180ºC, amb escalfor a dalt i a baix
- Barrejar l’oli i els ous i afegir-hi la panela o fruit del monjo. A continuació, la resta d’ingredients secs i finalment la pastanaga. Barrejar bé amb l’ajuda d’una forquilla.
- Coure durant 40min. aproximadament i deixar refredar.
- Per altra banda, barreja bé tots els ingredients per al glacejat.
- Quan el pastís es refredi, decora amb el glacejat.